Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijoinfo page
sobota, 20. julij 2024 | Prijava |

Inštitut za računovodstvo in Poslovna hiša Unija - popusti za uporabnike Informiran.si

Inštitut za računovodstvo   Računovodska hiša Unija

Posebni popusti za uporabnike portala Informiran.si

Uporabniki portala Informiran.si lahko izkoristite posebne popuste pri storitvah Inštituta za računovodstvo in Poslovni hiši Unija.

 


Bilten Unikum - 10% popust  

Bilten Unikum

V mesečnem biltenu Unikum, so objavljeni strokovni članki in prispevki z računovodskega, davčnega, kadrovskega in pravnega področja.

V biltenu Unikum vsak mesec lahko preberete tudi strokovna mnenja, ki podajajo rešitve in odgovore na konkretna vprašanja iz prakse, v njem pa računovodje najdete tudi najpomembnejše informacije, ki jih mesečno potrebujete pri svojem delu.

Letna naročnina na bilten Unikum:

    Redna cena   Cena s 10% popustom
tiskana verzija   65,00 EUR + DDV   58,50 EUR + DDV
elektronska verzija   37,90 EUR + DDV   34,11 EUR + DDV

Dobavljivost: Tri delovne dni po izidu biltena in prejemu plačila. Stroški pošiljanja so vključeni v ceno.

Pošlji povpraševanje >>>

 


Priročnik za knjiženje poslovnih dogodkov na podlagi SRS po sistemu dvostavnega knjigovodstva – posodobljena izdaja 2016 - 10% popust  

Priročnik za knjiženje poslovnih dogodkov na podlagi SRS po sistemu dvostavnega knjigovodstva – posodobljena izdaja 2016

Z začetkom leta 2013 smo prvič v zgodovini Slovenije in Slovenskih računovodskih standardov dobili enotni kontni okvir. Četudi je raba kontnega okvira zakonsko predpisana, je še bolj pomembno, da ga znamo pravilno uporabljati in izbrati prave konte za zapis svojih poslovnih dogodkov glede na strokovna pravila, ki jih določajo tako SRS kot Mednarodni standardi računovodskega poročanja.

Priročnik je namenjen vsem: tistim, ki z računovodstvom po sistemu dvostavnega knjigovodstva šele začenjajo in torej iščejo rešitev, kot tudi tistim, ki so že izkušeni v tem poslu, pa bi radi preverili knjiženje kakega zahtevnejšega poslovnega dogodka, če so ga umestili na prave konte. Namenjen je vsem, ki želijo poleg recepta tudi vizualno predstavo, kako nek poslovni dogodek vpliva na konte in s tem računovodske izkaze. Zgledi knjiženja so namreč predstavljeni na dobrih starih T kontih, tako kot smo se učili v šoli ali kot so nas uvajali v izkušene računovodkinje in računovodje, in daje jasno predstavo, kako jih knjigovodsko obravnavati. Zgledi so hkrati zapisani še v obliki temeljnice, to je dnevnika knjiženja, kot bo prikaz na računalniškem zaslonu. Zato je to priročnik za vse računovodje, ne glede na to, kako knjižijo – s sodobno tehniko ali brez nje. Ponuja namreč razumevanje, kako se mora nek poslovni dogodek ali knjigovodska listina odraziti v knjigovodstvu, posledično seveda v bilanci stanja in v izkazu poslovnega izida. Ponuja pregled nad celoto, nad vplivi poslovnih dogodkov, daje nam tisti »big picture«, ki smo ga v eDobi nemalokrat izgubili.

Priročnik je zasnovan na SRS 2016, kar pomeni, da v veliki meri velja tudi za tiste, ki knjižijo na podlagi MSRP, hkrati je dober priročnik tudi za tiste, ki vodijo knjige na podlagi SRS za druge organizacije (npr. društva, zasebne zavode, fundacije).

Kakšna so temeljna pravila zapisovanja poslovnih dogodkov v poslovne knjige, katere konte izbrati, kdaj v breme in kdaj v dobro, kdaj na debet in kdaj na kredit tako, da bodo pravilno upoštevani računovodski standardi in hkrati lahko izdelani kvalitetni računovodski izkazi. Vse to bomo na način, kot poznamo našo strokovnjakinjo za računovodstvo, gospo Marijo Ravnik, torej praktično, kratko in jedrnato našli zbrano na enem mestu, v tej priročni knjižici.

Za uporabnika je priročnik neprecenljiv, ker so vsi primeri, na katerih temelji priročnik izbrskani iz gore vprašanj, ki jih na avtorico naslavljajo računovodje, računovodski servisi, udeleženci seminarjev.

Prelistajte nekaj izsekov priročnika (kliknite tu).

Cena Priročnika za knjiženje poslovnih dogodkov družb in zasebnikov po sistemu dvostavnega računovodstva:

Redna cena   Cena s 10% popustom
62,00 EUR + DDV   55,80 EUR + DDV

Dobavljivost: Tri delovne dni po prejemu plačila. Stroški pošiljanja niso vključeni v ceno.

Pošlji povpraševanje >>>

 


Najem predavalnic in učilnic

Pripravljate predavanje, izobraževanje, delavnico, ali kakšen drug dogodek in potrebujete moderno dvorano ali predavalnico, kjer bi dogodek organizirali?

Poslovna hiša Unija vam v najem ponuja moderne dvorane oziroma predavalnice s prostornim preddverjem, primernim za raznovrstne dogodke.

Ponudite gostom svojih izobraževanj ali poslovnih srečanj druženje v modernih prostorih v mirnem okolju na robu mesta in to s kar 10% popustom za uporabnike portala Informiran.si.

Lokacija: Tržaška cesta 515, 1351 Brezovica pri Ljubljani. Poslovna hiša Unija se nahaja blizu obvoznice, ima veliko brezplačno parkirišče, hkrati pa je omogočen dostop tudi z javnim prevozom (proga 6B Bežigrad – Notranje Gorice).

Cenik predavalnic (kliknite tu)*

* Cene v zgornjem ceniku še NE vključujejo 10% POPUSTA.

  Lokacija predavalnic:

Pošlji povpraševanje >>>

 


Pošljite svoje podatke in v najkrajšem možnem času Vas bomo kontaktirali:

(*) - podatki so obvezni
 
Naziv podjetja:
       
Naslov*:
       
Davčna številka:
       
Ime in priimek kontaktne osebe*:
       
Telefon*: e-pošta*:
Izberite, katera storitev Vas zanima:

Dodatno sporočilo:

 


Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo Informiran.si - Bližnjica skozi birokracijo

Preko 500 različnih
dokumentov
Preko 500 različnih dokumentov
Hitra, enostavna in cenovno 
ugodna rešitev
Pametna, hitra, enostavna in cenovno ugodna rešitev
Podpora pri uporabi storitev
Podpora pri uporabi storitev
Popolna varnost vaših podatkov
Popolna varnost vaših podatkov
preko 20 let izkušenj
preko 20 let izkušenj
Preko 100.000 registriranih uporabnikov
Preko 100.000 registriranih uporabnikov

 

POPULARNIH 5PRAVNI POSTOPKI: 
Predlog za sporazumno razvezo zakonske zveze (ločitev)
Predlog za odlog izvršitve prenehanja veljavnosti vozniškega dovoljenja
Sporazum o razveljavitvi pogodbe o zaposlitvi
Prodajna (kupoprodajna) pogodba za kmetijsko zemljišče, gozd, kmetijo
Predlog za vrnitev začasno odvzetega vozniškega dovoljenja

NOVI e-obrazci:

Sklep o višini regresa
Zahteva za izplačilo neizkoriščenega dopusta ob prenehanju delovnega razmerja
Sklep o določitvi delovne solidarnostne sobote
Predlog za osebni stečaj brez predloga za odpust obveznosti
Soglasje solastnika za oddajanje nepremičnine v najem

STORITVE:


AKTUALNI PRAVNI NASVETI IN POSTOPKI:


ARHIV PRAVNIH NASVETOV...


PRIJAVA NA NOVICE:

Naši registirani uporabniki prejemajo koristne nasvete in obvestila o pravnih novostih brezplačno v svoj elektronski predal. Postanite naš uporabnik.
Registracija je brezplačna in brez obveznosti.

Brezplačna registracija

Informiran.si - Bljižnica skozi birokracijo

© INform, pretok znanja d.o.o. 2004-2024.
Vse pravice pridržane.


KONTAKT IN POMOČ UPORABNIKOM:


NAHAJATE SE NA VARNI POVEZAVI:
Podatki na strani so zavarovani z napredno 256-bitno enkripcijo.

Secured by PayPal


UPORABO PORTALA PRIPOROČATA:Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z eno najvišjih bonitetnih ocen. Podjetje Inform d.o.o. se ponaša z zlato bonitetno odličnostjo. Prejemniki zlate bonitetne odličnosti CompanyWall so najbolj zanesljiva podjetja na trgu s trdnimi poslovnimi temelji, ki uživajo zaupanje strank in poslovnih partnerjev doma in v tujini.